За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Kolymbia Star се намира в тихия край на Kolymbia на 250 метра от плажа и на около 1,5 км от центъра на града с магазини, ресторанти и барове. От местната автобусна спирка, точно пред хотела, можете да стигнете до Линдос (26 км), град Родос (25 км) и плаж Цамбика (5 км). Летището на Родос е на около 30 км от хотела.

В стаите

Kolymbia Star предлага общо 266 светли и модерни стаи на 2 етажа. Стаите са обзаведени климатик,телевизор, телефон, балкон или тераса, кошара, хладилник, баня с вана или душ, сешоар, избор на възглавници, сейф.

На територията на хотела

Феновете на водните спортове със сигурност ще се насладят на престоя си в Kolymbia Star. Хотелът предлага три зони с шест сладководни басейна.
• Басейн (260m², дълбочина: 110cm) с три водни пързалки с дължина от 10 до 15m
• Басейн (125m², дълбочина: 40cm) с плаващи докове и въздушни матраци
• Детски басейн (119m², дълбочина: 40cm) с четири малки водни пързалки за по-малки деца
• Басейн (210m², дълбочина: 110 cm)
• Детски басейн (4m², дълбочина: 70cm)
• Релакс басейн (150m²)
Хотелът разполага и бар с изглед към морето и ресторант, предлагащ средиземноморска кухня.

Хранене

В SunConnect Kolymbia Star гостите могат да избират между полупансион и ол инклузив. Закуската, обядът и вечерята, включени в пакетите на борда, се сервират в голям бюфет ресторант. Освен това в хотелския комплекс се намира ресторант с меню а-ла-карт, като се предлагат обяви и вечери срещу допълнително заплащане. Този ресторант функционира като комбинация от ресторант, снек-бар и бар край басейна. За по-малките гости се предлага специално детско меню. Малките деца могат да се насладят на ястията си в детски столчета. 

Плаж

Шезлонгите и чадърите край басейна се предлагат безплатно. Плажът до хотела с едър пясък и камъчета.Т

Спорт

Kolymbia Star предлага разнообразна програма за забавления през деня и през нощта. Дневните дейности включват аква фитнес, стречинг, тенис на маса, волейбол и водна топка. Освен това хотелът предлага билярдна маса (срещу допълнително заплащане), както и мини голф и тенис корт. За по-малките гости предлагаме Lollo & Bernie Kids Club, където нашите талисмани Lollo & Bernie се чувстват като у дома си и се забавляват много заедно с децата (3-11 години). Салонът ConnectTeen приветства всички от 12 до 17 години, стая с X-box и компютри. 

Оценки и коментари